Loading... (0%)

FIAT 500X CITYLOOK

NEODOLJIVI ŠARM

500X City je dizajniran za one koji putuju sa duhom i ličnosti , bez potrebe da odustane od stila i komfora. Sa neverovatnim rasponom boja i izabranog sastava materijala, on uspeva da se savršeno uklopi sa svojim raspoloženjem, dajući vam osećaj udobnosti, sigurnosti i ekskluzivnoti.

Komunikativan i originalan, odmah prepoznatljiv . Sa svojim jedinstvenim dizajnom i njegovih 11 različitih boja , 500X City zadovoljava sve ukuse, čak i kada su u pitanju nijanse.

500X City zna kako da se brine o svim svojim putnicima. Sedišta su dizajnirana da ponudi optimalnu udobnost, zahvaljujući svojoj širini, sa strane ih krase dodaci prefinjenih  tehničkih materijala.
Ako ste vozač, onda ste u centru pažnje, instrument tabla Vam na prvi pogled pruža osećaj udobnosti i ekskluzivnosti. Unutrašnjost je prostrana tako da na najbolji mogući načit možete zbrinuti svoje prijatelje kao i svoj prtljag.

JEDNOSTAVNOST

500X je dizajniran da putuje u potpunoj smirenosti , sa tehnologijom koja čini život lakšim, i sa naprednim bezbednosnim karakteristikama, koje će putnici osećati na svim vrstama puteva .

Kontrole na upravljaču, Bluetooth spikerfon i Bluetooth audio uredjaj kao i funkcionalan disk . Sa Uconnect ™ Radio 6.5 ” Nav DAB – top opsega, možete iskoristiti visoke prerformanse njegovog  6.5″ ekrana kao i njegovu 3D navigaciju.

SIGURNOST

500X City, pored šest vazdušnih jastuka, uključuje standardni ESC sistem i zadnju kameru za savršenu vidljivost kada idete u rikverc.

BLIND SPOT ASSIST. ZA POTPUNU VIDLJIVOSTI.

„Mrtav ugao” više nije problem, jer sistem proverava prisustvo vozila u najkritičnijim oblastima i upozorava vas treperenjem svetla na spoljašnjem retrovizoru. svetlo na spoljašnjem retrovizora . Ista stvar se događa ako automobil ide u rikverc i ima prilaz drugaog automobila sa strane.


 CENOVNIK FIAT 500X CITYLOOK