Loading... (0%)

FIAT 500X OFFROAD

ŠARM I ODVAŽNOST

Otkrijte više hrabar i bogat sadržaj 500X .To je idealna jednačina za one koji traže snažan i prepoznatljiv izgled pravog Crossover-a, ali koji ne prihvataju kompromise kada avantura zove.

ZAVODLJIV NA PRVI POGLED

Dinamički i originalan, 500X Off Road dolazi u neverovatnim različitim nijansama: čak 11 boja koje možete izabrati da odgovaraju vašoj ličnosti.
500X Off-Road je jedinstven, baš kao i Vi.
9 opcija paketi za prilagođavanje koji ne poznaju granice. Jer, ekskluzivnost nikada nije opcija.

NAPRAVITE MESTA ZA VAŠE STRASTI

500X Off-Road zna kako da se brine o svim svojim putnicima. Sedišta su dizajnirana da ponudi optimalnu udobnost, zahvaljujući svojoj širini, sa strane ih krase dodaci prefinjenih  tehničkih materijala.
Ako ste vozač, onda ste u centru pažnje, instrument tabla Vam na prvi pogled pruža osećaj udobnosti i ekskluzivnosti. Unutrašnjost je prostrana tako da na najbolji mogući načit možete zbrinuti svoje prijatelje kao i svoj prtljag. 500X Off-Road je otmeno sportski automobil.

SNAGA LEPOTE

500X je crossover koji kombinuje stil i suštinu, spreman da vlada svim putevima.

PRIJATELJSKA TEHNOLOGIJA

500X Off-Road ima naprednu tehnologiju koja je jednostavna za korišćenje: brzina , tačanost i brze kontrole. Zadovoljstvo u vožnji i sigurnosna oprema su na najvišem nivou. Sa 500X Off-Road putovaćete sa lakoćom na bilo kom tipu puta sa ekskluzivnim sistemima zaštite.
500X Off-Road je intuitivan

Kontrole na upravljaču, Bluetooth spikerfon i Bluetooth audio uredjaj kao i funkcionalan disk . Sa Uconnect ™ Radio 6.5 ” Nav DAB – top opsega, možete iskoristiti visoke prerformanse njegovog  6.5 ” ekrana kao i njegovu 3D navigaciju .
Sigurnost

500X Off-Road, pored šest vazdušnih jastuka , uključuje standardni ESC sistem i zadnju kameru za savršenu vidljivost kada idete u rikverc.

SISTEM KOČENJA

Sistem Vas upozorava na radara i video senzore ako se otkrije. Ukoliko je rezlika izmedju Vašeg vozila i vozila ispred premala 500X Off-Road Vas upozorava kako bi ste na vreme izbegli sudar.  Ako iz nekog razloga, ne odreagujete na upozorenje sistem automatski aktivira kočioni sistem.

Blind Spot Assist. Za potpunu vidljivosti.

„Mrtav ugao” više nije problem, jer sistem proverava prisustvo vozila u najkritičnijim oblastima i upozorava vas treperenjem svetla na spoljašnjem retrovizoru. svetlo na spoljašnjem retrovizora . Ista stvar se događa ako automobil ide u rikverc i ima prilaz drugaog automobila sa strane.


 CENOVNIK FIAT 500X