Loading... (0%)

FIAT FIORINO KOMBI

Fiorino predstavlja dobru kombinaciju performansi, jednostavnog rukovanja i onakve vrste udobnosti kakvu bi i inače očekivali od vozila koje raspolaže zapreminom i mogućnostima za jednostavan utovar, tj. pouzdanost i onakav odnos kvaliteta i cene kakav svi i inače očekuju od dobrog komercijalnog vozila.

On predstavlja idealno rešenje za sve one koji treba da provedu duge sate u vožnji ili koji uz to treba da obave i brojne isporuke, poput različitih zanatlija, radnika na poslovima održavanja, uslužnih preduzeća ili kurirskih službi.

Njegov se dizajn zasniva na inovativnoj ideji: da stvore vozilo kod kojeg bi spoljne dimenzije bile više kompaktne nego kod komercijalnih vozila segmenta 1B, tj. nego kod «malih kombija», ali koje će biti jednako prostrano i funkcionalno, sa niskim operativnim troškovima i sa vrlo privlačnom cenom. Zbog svojih spoljnih dimenzija on će se sa lakoćom izboriti sa svim saobraćajnim uslovima kakvi vladaju u gradskom jezgru a delom i zahvaljujući činjenici da mu prečnik unutar kojeg se okrene iznosi svega 9,95 metara.


 CENOVNIK FIORINO KOMBI