AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat 500L Van

Budite izvrsni u svom poslu

Fiat 500L Van

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat 500L Van

Spoljašnjost

Fiat 500L Van

Dizajn
500L Van je jedino komercijalno vozilo inspirisano italijanskom ikonom stila. Tradicionalnom modelu 500 su dodate nove linije, čime je dodatno usavršen i sada pruža dodatnu zaštitu i prostor onima koji se odluče za njega.

Boje
Vozači koji odaberu 500L Van dobiće spoj kvaliteta i elegancije. Možete odabrati jednu od 7 boja ili 7 dvobojnih opcija.

Teretni prostor
Teretni prostor-pretljažnik 500L Van ima zapreminu od 400 litara, koja se povećava na 1.310 litara sklapanjem zadnjih sedišta.

Unutrašnjost

Fiat 500L Van

Kabina
Kao prostran i udoban N1 tip vozila sa 4 sedišta, 500L Van je dizajniran za pravna lica kojima je potrebno lako transportno vozilo i koja žele da iskoriste mogućnost odbitka PDV-a, pritom se ne odričući uživanja u prelepom automobilu.

Sklopiva i preklopiva sedišta
Sedišta imaju funkciju fold and tumble (oboriti i preklopiti), pa tako možete napraviti ravan noseći ležaj u punoj dužini vozila, koji omogućava jednostavan transport materijala dužine i do 2,4 metra.

Komandna tabla
Ergonomska instrument tabla je iste boje kao i karoserija, sa dva zasebna dela za instrument tablu i glavne infotainment komande.

eco:Drive LIVE
Dobijajte povratne informacije o vašoj vožnji. Sada je to moguće u vašem 500L Van uz novu aplikaciju eco:Drive LIVE.

Bezbednost


Kada je reč o bezbednosti, 500L Van je u vrhu svoje klase zahvaljujući bogatom asortimanu standardne opreme.Nasloni za glavu
Podesivi prednji i zadnji nasloni za glavu su nenadmašivi u pogledu bezbednosti i udobnosti.


Vazdušni jastuci
Možete biti sigurni da će vaše kolege putovati bez brige uz Panda Van. Sa dva prednja vazdušna jastuka za vozača i suvozača i bočnim vazdušnim jastucima možete se osloniti na bezbednost u kabini u slučaju nezgode.

Standardna oprema
ABS sa BAS (sistem pomoći pri kočenju) i ESC (elektronska kontrola stabilnosti) sa funkcijom Hill Holder (pomoć pri kretanju na uzbrdici) ASR/MSR, DST (aktivno upravljanje) i ERM (elektronsko ublažavanje prevrtanja) čine standardnu opremu.

Fiat 500L Van

Stil


Fiat 500L Van
Fiat 500L Van Fiat 500L Van
Fiat 500L Van

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan