AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Doblo Work Up

Najbolje za vaš posao

Fiat Doblo

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Doblo

Spoljašnjost

Fiat Doblo

Jedinstven stil, za bolju funkcionalnost i performanse
Doblo Work Up ima potpuno prepravljen prednji deo, stilski i tehnološki obogaćen. Linije haube i prednjeg branika poboljšavaju aerodinamiku, što garantuje veću efikasnost, čak i pri niskim brzinama.

Tovarni sanduk
Tovarni aluminijumski sanduk je njegova prava snaga: dugačak 2,3 m, širok 1,82 m i površine 4,2 m2, može smestiti čak 3 Euro palete ili 33 sanduka voća.

Kuke za pričvršćivanje tereta
Doblo Work Up može smestiti i visok teret, krećući se gradskim ulicama sa lakoćom. Kuke za pričvršćivanje tereta, fiksirane na zidu i u posebnim otvorima, mogu čvrsto da drže teret težak i do 300 kg.

Ergonomske ručke
Ručke na vratima modela Doblo Work Up su osmišljene da optimizuju ergonomiju i robusnost: unutrašnje ručke omogućavaju jednostavno otvaranje, a spoljne ručke imaju vertikalno hvatanje radi lakšeg otvaranja i zatvaranja.

Najbolji u klasi
Ukupne dužine od 4,98 m i sa izuzetnim kapacitetom opterećenja (korisno opterećenje do 1000 kg i maksimalni dozvoljeni teret težine 1450 kg na zadnjoj osovini), Doblo Work Up nema konkurenciju.

Bočni prilazni stepenik
Bočni prilazni stepenik sa bočne strane tovarnog sanduka, odmah iza kabine, olakšava ulazak i izlazak iz tovarnog sanduka, kao na primer kada iznosite robu.

Obarujuće stranice tovarnog sanduka
Visina stranica tovarnog sanduka modela Doblo Work Up iznosi 368 mm. Zahvaljujući bočnim ručkama za otpuštanje, utovar i istovar robe je još jednostavniji.

Sklopive stepenice
Doblo Work Up vam nudi izuzetnu funkcionalnost. Sklopive stepenice koje se nalaze unutar stranica tovarnog sanduka pružaju različite mogućnosti za korišćenje.

Odeljak za odlaganje ispod tovarnog sanduka
Doblo Work Up poseduje praktični odeljak za odlaganje sa zaključavanjem ispod tovarnog sanduka za čuvanje opreme dugačke i do 2 metra.

Unutrašnjost

Fiat Doblo

Kabina
Veliki ventilacioni otvori poboljšavaju performanse klima uređaja, volan je ergonomičan, a vidljivost instrument table je optimizovana zahvaljujući novoj grafici. Komandna tabla je kreirana tako da sve komande budu pristupačne.

Instrument tabla
Instrument tabla je osmišljena tako da maksimizuje vidljivost i čitljivost važnih informacija, u svim uslovima.

Odeljci za odlaganje
Centralni odeljak za odlaganje, napravljen od materijala koji sprečava klizanje, je koristan za čuvanje predmeta koji su vam potrebni na dohvat ruke. Pored toga, u prostor za odlaganje na vratima mogu u isto vreme da stanu flaša od 1,5 l, dve flaše od 0,5 l i beležnica A4 formata.

Akustika
Velika je pažnja posvećena zvučnoj udobnosti, radi smanjenja prosečnog nivoa buke.

Treće sedište u kabini
Pored toga što omogućava mesto za 3 osobe, ispod multifunkcionalnog prednjeg sedišta nalazi se velika ostava. Sklopivo centralno sedište se može koristiti kao sto, naslon za ruku ili za držanje dokumenata, dok bočno sedište, takođe sklopivo, omogućava transport dugačkih predmeta koji se mogu pričvrstiti praktičnim kukicama za držanje tereta na naslonu za leđa.

Bezbednost


Krenite na put bez brige zahvaljujući najnaprednijim bezbednosnim uređajima koji su standard u ovom vozilu.Kontrola Brzine – Tempomat
Kontrola brzine vam omogućava da podešavate i održavate konstantnu brzinu kretanja.


TPMS
Ovaj sistem konstantno prati pritisak u gumama, prikazujući direktno na ekranu svaki gubitak pritiska

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

Fiat Doblo

Stil


Fiat Doblo
Fiat Doblo Fiat Doblo
Fiat Doblo

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan