AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Ducato Prevoz putnika

Bez obzira vrstu putovanja ili saputnike, Ducato, lako dostavno vozilo, ima rešenja za Vaše potrebe.

Fiat Ducato

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Ducato

Spoljašnjost

Fiat Ducato

Perači farova
Zahvaljujući mlazu visokog pritiska, perači farova mogu da očiste celokupnu površinu farova, čime se povećava vidljivost i, usled toga, bezbednost u vožnji.

Svetla za maglu
Svetla za maglu se nalaze u donjem delu prednjeg branika i garantuju maksimalnu vidljivost.

LED DRL farovi
LED DRL farovi omogućavaju efikasnost osvetljenja veću za 40% i postavljeni su u položaj koji ih štiti od mogućih sudara.

Stepenici
Dva automatska stepenika olakšavaju pristup tovarnom prostoru Ducato-a, jedan na zadnjem delu, sa drugi sa strane. Oba su obložena aluminijumom koji sprečava proklizavanje i mogu nositi do 150 kg.

Kočioni sistem
Kočioni sistem je napravljen i poboljšan kako bi povećao performanse i izdržljivost, istovremeno smanjujući nivo buke.

Zadnja kamera
Kada vozilo krene u rikverc, zadnja kamera sa ekranom od 5 inča se aktivira, čineći manevrisanje lakšim i bezbednijim.

Parking senzori
Ultrasonični senzori za parkiranje se aktiviraju kada vozilo ide u rikverc, a naizmenični zvučni signal upozorava vozača da se približava prepreci.

Ojačana karoserija
Glavni delovi vozila, poput karoserije i pokretnih delova, poboljšani su u pogledu snage, izdržljivosti i pouzdanosti.

Elektropodesivi retrovizori
Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila.

Aluminijumske felne
Ducato je uvek bio prepoznatljiv po svom upečatljivom stilu. Nove mat crne aluminijumske felne od 16 inča ističu njegov jedinstveni dizajn.

Zatamnjeni prozori
Dodavanje zatamnjenih zadnjih prozora garantuje privatnost vašim saputnicima, a reflektujuće vetrobransko staklo smanjuje sunčevo zračenje, čime se povećava udobnost u kabini.

Vešanje
Pneumatsko ili automatsko vešanje obezbeđuje maksimalnu udobnost putnicima.

Unutrašnjost

Fiat Ducato

Uconnect™ Radio NAV sa Bluetooth®, Aux i USB
Uconnect™ Radio NAV, sa CD plejerom i komandama volana, ima ekran osetljiv na dodir u boji od 5 inča, Bluetooth® sistem i integrisani navigator. Aux ulaz i USB priključak se takođe nalaze blizu držača za čaše.

Automatska kontrola klimatizacije u zadnjem delu
Sve verzije Ducato-a se mogu opremiti manuelnom ili automatskom kontrolom klimatizacije radi ravnomerne distribucije vazduha u kabini.

Putni frižider
Putni frižider koja hladi hranu i piće u ostavi kada je klima uređaj uključen.

Webasto
Vodeni Webasto grejač vozačeve kabine sa digitalnim komandama i tajmerom

Sedišta za ostale putnike
Ducato Combi dočekuje putnike sa udobnim ergonomskim sedištima koja imaju podesive naslone za glavu, koji mogu biti od istog materijala kao i sama sedišta, sa tehničkom tkaninom koja se može prati.

Prednja sedišta
Pružaju maksimalnu udobnost. Prednja sedišta se mogu zagrejati jednostavnim pritiskom tastera, dok funkcija amortizovanja ublažavaju kretanje vozila, čineći sedišta izuzetno udobnim čak i na nezgodnom terenu.

Bezbednost


Ducato je sinonim za optimalnu bezbednost i performanse. Ima najnaprednije komande i tehnologiju koja pruža bezbednost.
HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

TPMS
Ova funkcija konstantno prati pritisak u gumama i obaveštava vas o bilo kom gubitku pritiska direktno na ekranu komandne table.

Ublažavanje prevrtanja
Ublažavanje prevrtanja je novi sistem podrške za ESC. Sprečava moguće prevrtanje pri velikim brzinama i ublažava zanošenje prilikom skretanja pri niskim brzinama.

Adaptivna kontrola tereta
Integrisan u ESC, ovaj sistem izračunava uslove tovara u vozilu tokom vožnje, naročito težinu i položaj gravitacionog centra. Na osnovu ovih parametara, ovaj sistem interveniše, računajući i objavljujući nove kalibracije i pragove intervencije u ABS, ASR, ESC i sistemu za ublažavanje prevrtanja, tako da svi ti sistemi uvek funkcionišu što efikasnije.

Kontrola kretanja nizbrdo
Ovo vam omogućava da vozite nizbrdo na padinama u brzini i do 50%, bez upotrebe kočnice ili pedala za ubrzanje, tako da možete u potpunosti da se fokusirate na vožnju.

LDWS (sistem upozorenja o skretanju sa trake)
Sistem upozorenja o skretanju sa trake može utvrditi kada vozilo skreće u drugu traku, čak i u lošim vremenskim uslovima. U slučaju opasnosti zvučni i vizuelni signal upozorava vozača na potencijalni rizik.

TSR (sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova)
Pomoću kamere u kabini, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova pomaže vozaču da prepozna ograničenja brzine i prikazuje ih na ekranu kamere radi upozorenja.

Prepoznavanje dugih svetala
Ova funkcija upravlja aktivacijom i deaktivacijom svetala farova, povećavajući vidljivost i smanjujući rizik od zaslepljivanja prilikom noćne vožnje, uz automatsko prepoznavanje dolazećih vozila.

Senzori kiše i tame
Senzor za kišu aktivira brisače i reguliše njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzor za sumrak automatski aktivira niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo.

Fiat Ducato

Stil


Fiat Ducato
Fiat Ducato Fiat Ducato
Fiat Ducato


Konverzije

Za specijalne potrebe Ducato nudi celu seriju verzija i konverzija, savršenu za vas i vaš tim.
Saznajte više >

Fiat Ducato

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan