AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Ducato šasija

Efikasano i jako lako dostavno vozilo koje pruža maksimalnu bezbednost

Fiat Ducato

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Ducato

Spoljašnjost

Fiat Ducato

Perači farova
Zahvaljujući mlazu visokog pritiska, perači farova mogu da očiste celokupnu površinu farova, čime se povećava vidljivost i, usled toga, bezbednost u vožnji.

Svetla za maglu
Svetla za maglu se nalaze u donjem delu prednjeg branika i garantuju maksimalnu vidljivost.

LED DRL farovi
LED DRL farovi omogućavaju efikasnost osvetljenja veću za 40% i postavljeni su u položaj koji ih štiti od mogućih sudara.

Maxi verzija
Ducato ima rešenje za sve vaše potrebe, uključujući i snagu koja vam je potrebna. Možete se osloniti na mehaniku, vešanje i kočioni sistem Maxi verzije (4,2 tone) i vozila od 3,5 tona.

Kočioni sistem
Kočioni sistem je napravljen i poboljšan kako bi povećao performanse i izdržljivost, istovremeno smanjujući nivo buke.

Kutija za alat
Dodatni praktični odeljak za alat se nalazi ispod tovarnog sanduka (opciono) radi bezbednog transporta malog alata.

Parking senzori
Ultrasonični senzori za parkiranje se aktiviraju kada vozilo ide u rikverc, a naizmenični zvučni signal upozorava vozača da se približava prepreci.

Ojačana karoserija
Glavni delovi vozila, poput karoserije i pokretnih delova, poboljšani su u pogledu snage, izdržljivosti i pouzdanosti.

Elektropodesivi retrovizori
Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila.

Tovarni sanduk
Aluminijumski plitki tovarni sanduk takođe dostupan i u čeličnoj verziji. Poseduje obarajuće stranice sa tri strane. Dostupno za vozila svih dužina.

Sklopivi zadnji stepenik
Zadnja platforma ima sklopivi stepenik koji olakšava utovar i istovar.

Pod platforme za teret
Platforma za teret je obložena šperpločom.

Pneumatsko vešanje
Pneumatsko vešanje održava bezbednost vozila pod svakom vrstom tereta. Kada vozilo miruje, odstojanje od tla se može povećati ili smanjiti radi lakšeg utovara robe.

Unutrašnjost

Fiat Ducato

Držač za tablete i telefone
Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, multifunkcionalni držač može da drži tablete ili pametne telefone sa ekranima i do 10 inča. Uvek ćete imati osećaj kao da ste u kancelariji.

Uconnect™ Radio NAV sa Bluetooth®, Aux i USB
Uconnect™ Radio NAV, sa CD plejerom i komandama volana, ima ekran osetljiv na dodir u boji od 5 inča, Bluetooth® sistem i integrisani navigator. Aux ulaz i USB priključak se takođe nalaze blizu držača za čaše.

Automatska kontrola klimatizacije
Sve verzije Ducato-a se mogu opremiti manuelnom ili automatskom kontrolom klimatizacije radi ravnomerne distribucije vazduha u kabini.

Putni frižider
Putni frižider koja hladi hranu i piće u ostavi kada je klima uređaj uključen.

Webasto
Vodeni Webasto grejač vozačeve kabine sa digitalnim komandama i tajmerom

Amortizujuće vozačevo sedište sa funkcijom grejanja
Pružaju maksimalnu udobnost. Prednja sedišta se mogu zagrejati jednostavnim pritiskom tastera, dok funkcija amortizovanja ublažavaju kretanje vozila, čineći sedišta izuzetno udobnim čak i na nezgodnom terenu.

Comfort-Matic robotizovani menjač
Nudi maksimalnu udobnost prilikom vožnje, naročito u gradovima, kao i štednju goriva i smanjenje emisija gasova. Postoje dve dostupne operativne metode: sekvencijalna ili kompletno automatska, tako da možete odabrati svoj stil vožnje.

Bezbednost


Ducato je sinonim za optimalnu bezbednost i performanse. Ima najnaprednije komande i tehnologiju koja pruža bezbednost.




HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

TPMS
Ova funkcija konstantno prati pritisak u gumama i obaveštava vas o bilo kom gubitku pritiska direktno na ekranu komandne table.

Ublažavanje prevrtanja
Ublažavanje prevrtanja je novi sistem podrške za ESC. Sprečava moguće prevrtanje pri velikim brzinama i ublažava zanošenje prilikom skretanja pri niskim brzinama.

Adaptivna kontrola tereta
Integrisan u ESC, ovaj sistem izračunava uslove tovara u vozilu tokom vožnje, naročito težinu i položaj gravitacionog centra. Na osnovu ovih parametara, ovaj sistem interveniše, računajući i objavljujući nove kalibracije i pragove intervencije u ABS, ASR, ESC i sistemu za ublažavanje prevrtanja, tako da svi ti sistemi uvek funkcionišu što efikasnije.

Kontrola kretanja nizbrdo
Ovo vam omogućava da vozite nizbrdo na padinama u brzini i do 50%, bez upotrebe kočnice ili pedala za ubrzanje, tako da možete u potpunosti da se fokusirate na vožnju.

LDWS (sistem upozorenja o skretanju sa trake)
Sistem upozorenja o skretanju sa trake može utvrditi kada vozilo skreće u drugu traku, čak i u lošim vremenskim uslovima. U slučaju opasnosti zvučni i vizuelni signal upozorava vozača na potencijalni rizik.

TSR (sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova)
Pomoću kamere u kabini, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova pomaže vozaču da prepozna ograničenja brzine i prikazuje ih na ekranu kamere radi upozorenja.

Prepoznavanje dugih svetala
Ova funkcija upravlja aktivacijom i deaktivacijom svetala farova, povećavajući vidljivost i smanjujući rizik od zaslepljivanja prilikom noćne vožnje, uz automatsko prepoznavanje dolazećih vozila.

Senzori kiše i tame
Senzor za kišu aktivira brisače i reguliše njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzor za sumrak automatski aktivira niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo.

Fiat Ducato

Stil


Fiat Ducato
Fiat Ducato Fiat Ducato
Fiat Ducato


Konverzije

Za specijalne potrebe Ducato nudi celu seriju verzija i konverzija, savršenu za vas i vaš tim.
Saznajte više >

Fiat Ducato

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan