AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

FIAT 500L

Odrastanje je COOL

Fiat 500l

DIZAJN

Fiat 500l

DIZAJN


„Brkovi“, rešetka i LED dnevna svetla ističu isti legendarni osmeh kao kod modela 500.

DETALJI


Takođe se može videti i porodična sličnost u profilu, sa bočnim lajsnama i hromiranim drškama i detaljima.
Fiat 500l

UNUTRAŠNJOST I UDOBNOST

Fiat 500l

PUN KOMFOR


Hromirani detalji spojeni sa dizajnom porodice 500. Novi branici u boji karoserije naglašavaju eleganciju automobila.

MAESTRO, MUZIKA!


Klasična muzika, pop, malo hevi metala ili šta kažete na audio knjigu? Bez obzira na muzički ukus, bićete srećni sa Uconnect™ HD LIVE sistemom I ekranom osetljivim na dodir od 7 inča. A za slušaoce sa najprefinjenijim ukusom tu je Beats sistem. Postoji samo jedan problem. Usaglasiti se oko izbora muzike.
Fiat 500l
Fiat 500l

PRIJATELJI I PORODICA


U redu, porodica je na prvom mestu, ali kada izlazite sa prijateljima, počastite ih elegancijom novog 500L. Postoji nova komandna tabla, sada sa hromiranim logom 500.

BLUETOOTH®


Promenite svoj stil. Novi 500L zamišljen je da vas zadivi svojim prostorom i pokretljivošću, ali novi detalji su ono najbolje u njemu. Novi dizajnirani volan ima novi raspored komandi. Menjač je podignut kako bi se poboljšala ergonomija, a tu je i novi logo 500 za poboljšanje stila.
Fiat 500l

TEHNOLOGIJA I FUNKCIONALNOST

Fiat 500l

SATELITSKA NAVIGACIJA


TomTom satelitska navigacija pruža vam sve najinovativnije karakteristike, poput IQ Routes®, koji se bazira na najvećoj bazi podataka ruta ikada (u sistemu satelitske navigacije) i pomaže vam da pronađete najbrži put do svog odredišta. Novi Uconnect HD NAV LIVE sistem I ekran od 7 inča u potpunosti koristi funkcionalnost ekrana osetljivog na dodir kako biste mogli da dodirnete ekran i zumirate dok ne dobijete najbolji pregled mape.

NOVI TFT


Nadgledajte svoja putovanja pomoću nove instrument table. Novi TFT ekran od 3,5 inča u boji i ažurirani dizajn koji stvara više prostora za instrument tablu omogućavaju vozaču savršen pregled svih parametara.
Fiat 500l
Fiat 500l

VOLAN SA INTEGRISANIM KOMANDAMA


Sa novim modelom 500L tehnologija vam je - bukvalno - na dohvat ruke. Kao i karakterističan izvanredan dizajn, novi volan sa integrisanim komandama pruža vam udobnost da kontrolišete sve glavne funkcije radio i instrument table najmanjim pokretom prstiju.

PAMETNA ZADNJA KAMERA


Vožnja u rikverc je sada lakša nego ikada. Čim aktivirate menjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog 500L.
Fiat 500l

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan