AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

FIAT 500L CROSS

Odrastanje je COOL

Fiat 500l

DIZAJN

Fiat 500l

DIZAJN


Možete pročitati sa njegovog lica sa prednjim zaštitnim limom, rešetkom i specijalnim novim branikom sa pojačanim prilaznim uglom, da on žudi za avanturom.

DETALJI


Novi 500L Cross sa ponosom nosi svoj krosover stil, uz ultrasjajne detalje poput bočnih lajsni, ručki vrata i prednjih i bočnih umetaka.
Fiat 500l

UNUTRAŠNJOST I UDOBNOST

Fiat 500l

ODVAŽITE SE


Hromirani detalji spojeni sa dizajnom porodice 500. Novi branici u boji karoserije naglašavaju eleganciju automobila.

SVAKO PUTOVANJE IMA SVOJU MUZIKU


Klasična muzika, pop, malo hevi metala ili šta kažete na audio knjigu? Bez obzira na muzički ukus, bićete srećni sa Uconnect™ HD LIVE sistemom I ekranom osetljivim na dodir od 7 inča. A za slušaoce sa najprefinjenijim ukusom tu je Beats sistem. Postoji samo jedan problem. Usaglasiti se oko izbora muzike.
Fiat 500l
Fiat 500l

PRIJATELJI I PORODICA


U redu, porodica je na prvom mestu, ali kada izlazite sa prijateljima, počastite ih elegancijom novog 500L Cross. Postoji nova komandna tabla, sada sa hromiranim logom 500.

BLUETOOTH®


Promenite svoj stil. Novi 500L Cross zamišljen je da vas zadivi svojim prostorom i pokretljivošću, ali novi detalji su ono najbolje u njemu. Novi dizajnirani volan ima novi raspored komandi. Menjač je podignut kako bi se poboljšala ergonomija, a tu je i novi logo 500 za poboljšanje stila.
Fiat 500l

TEHNOLOGIJA I FUNKCIONALNOST

Fiat 500l

NAJSAVREMENIJA TEHNOLOGIJA, DUH KROSOVERA


Ko je rekao da krosover označava ne-tako-razvijenu tehnologiju? Novi 500L Cross odiše najsavremenijom tehnologijom - poput odabira između tri režima vožnje i UCONNECT HD ekranom osetljivim na dodir od 7 inča sa USB - u cilju vraćanja osmeha na vaše lice kada ste na putu. Slobodno istražujte svet i podelite svoja iskustva.

NOVI TFT


Nadgledajte svoja putovanja pomoću nove instrument table. Novi TFT ekran od 3,5 inča u boji i ažurirani dizajn koji stvara više prostora za instrument tablu omogućavaju vozaču savršen pregled svih parametara.
Fiat 500l
Fiat 500l

VOLAN SA INTEGRISANIM KOMANDAMA


Sa novim modelom 500L Crossom tehnologija vam je - bukvalno - na dohvat ruke. Kao i karakterističan izvanredan dizajn, novi volan sa integrisanim komandama pruža vam udobnost da kontrolišete sve glavne funkcije radio i instrument table najmanjim pokretom prstiju.

PAMETNA ZADNJA KAMERA


Vožnja u rikverc je sada lakša nego ikada. Čim aktivirate menjač za kretanje u rikverc, zadnja kamera se uključuje i jasna izoštrena slika prostora iza vas se pojavljuje na ekranu vašeg novog 500L Cross.
Fiat 500l

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan