AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

FIAT PANDA

VOŽNJA NA NIVOU

Fiat Panda

OSVEŽEN IZGLED

Fiat Panda

CROSS


Panda gama pokazuje svoj svestraniji stav. Prepustite se slobodi uz nove modele Panda Cross i City Cross. Budite pametni i odvažni, i uvek sa Pandom.

SPORT


Rođen za igrača, uvek u potrazi za zabavom. Novi Panda Sport je najmlađi član porodice, sa puno stila, karaktera i nezaustavljivog duha
Fiat Panda
Fiat Panda

LIFE


Urbano vozilo, puno talenata: uđite u Panda Life svet i otkrijte funkcionalnu, društvenu i radosnu stranu ovog legendarnog gradskog automobila.

DRUGAČIJI IZGLED, PRAVA SUŠTINA PANDE.


Sve najnovije verzije Pande nose sa sobom prepoznatljive stilske detalje, ali istinski Padna DNK je neizbežan: praktičnost, funkcionalnost i zabava.
Fiat Panda

MOĆ RAZNOVRSNOSTI

Fiat Panda

HYBRID


Hybrid motor 1.0 GSE 70KS, dostupan u Panda ponudi, omogućava vam vožnju i kretanje na mnogo pogodniji i ekološki pihvatljiviji način. Ne samo da smanjuje CO2 emisiju do 30%*, već omogućava pogodnosti za parking mesta i poreske olakšice**.

CNG


Još jedan prikladniji Panda izbor za vas: 0.9 70KS CNG TwinAir motor. Zahvaljujući prirodnom gasu ovaj motor vam omogućava uštedu na troškovima goriva i potrošnji, istovremeno smanjujući emisiju štetnih gasova.
Fiat Panda
Fiat Panda

4X4


Takođe dostupan u ponudi Pande, benzinski motor 0.9 85KS TwinAir 4x4. Njegova 4x4 tehnologija omogućava poboljšano prianjanje i vuču na bilo kojoj vrsti puta, dok vam funkcija izbora načina vožnje omogućava da odaberete svoj omiljeni režim vožnje: Auto, Off-Road i Hill Descent Control, za maksimalnu sigurnost i užitak u vožnji, uvek.

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan