AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Taxi Servis i usluge O nama Kontakt

FIAT PANDA

VOŽNJA NA NIVOU

Fiat Panda

DIZAJN

Fiat Panda

SVETLUCAVI DETALJI


Na zakrivljenoj haubi se nalazi elegantna horizontalna rešetka i zaobljeni farovi poput ,,dragulja", pozicionirani visoko kako bi osvetljenost puta bila veća i kako bi se smanjio rizik od lomljenja.

STILIZOVANI DETALJI


Sitni detalji su ti koji daju Pandi stilski karakter - poput reči ,,Panda" utisnute na instrument tabli i panelima na vratima, i suptilno ubačene u zadnja svetla. Možete se odlučiti za neku od mnogih boja i vrsta enterijera i učiniti da Vaša Panda bude jedinstvena.
Fiat Panda
Fiat Panda

VOŽNJA NA NIVOU


Možda je kompaktan, ali Panda je izuzetno prostran iznutra. Izdignut položaj vozača pruža savršenu preglednost i dodatnu vidljivost, posebno u uglovima koji su često teško pregledni.

RUČNA KOČNICA


Kompaktna ručna kočnica je posebno osmišljena kako bi ostavila mesta ispred i iza poluge tako da Vam kafa i telefon budu na dohvat ruke.
Fiat Panda

TEHNOLOGIJA I FUNKCIONALNOST

Fiat Panda

"ODVRNITE" MUZIKU


Radio i MP3 CD plejer dolazi kao standardna oprema u svim verzijama automobila. Ukoliko volite da glasno slušate muziku, Easy i Lounge verzija dolaze sa 6 zvučnika.

TEHNOLOGIJA


Panda je pun uređaja najnovije tehnologije kakve možete pronaći samo u automobilima više klase. Senzori za parkiranje, klima uređaj, Start and Stop mehanizam za uštedu goriva, Blue and Me™ i TomTom sistem čine vožnju lakšom i prijatnijom.
Fiat Panda
Fiat Panda

STVOREN ZA ŽIVOT U GRADU


U Pandu smo stavili svakojake uređaje koji će Vam pomoći da se snađete u gradu, uštedite novac na gorivu i koji će učiniti da bez problema birate muziku a da u isto vreme budete sasvim bezbedni.
Pametna tehnologija poput ABS će Vam omogućiti da zadržite kontrolu nad vozilom usled naglog kočenja, a pojasevi i vazdušni jastuci najnovije generacije su tu da Vam pruže celokupnu zaštitu. Elektronska kontrola stabilnosti (ESC) će sprečiti da dođe do nestabilnosti vozila u krivinama i teškim uslovima puta. U isto vreme, ABS sistem sa poboljšanim performansama stara se o tome da imate potpunu kontrolu nad vozilom, čak i pri naglom kočenju. Kao mera predostrožnosti, sistem za praćenje pritiska u gumama (TPMS) će Vas upozoriti kada pritisak postane previše nizak da na vreme odreagujete.
Fiat Panda

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan