AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Taxi Servis i usluge O nama Kontakt

FIAT TIPO SW

Za one koji traže više.

Fiat Tipo

DIZAJN

Fiat Tipo

AUTO SA LIČNIM STAVOM


Potrebno je malo da biste dobili mnogo, uključujući bogatu standardnu opremu i sav komfor koji možete poželeti, po pravoj ceni. To je ono što zovemo Tipo Logikom.

JEDNOSTAVNA ELEGANCIJA


Sav prostor koji će vam ikad trebati – automobil modernog, dinamičnog i praktičnog karaktera. Ukratko – jednostavna elegancija.
Fiat Tipo

UNUTRAŠNJOST I UDOBNOST

Fiat Tipo

MOŽETE STAVITI CEO SVOJ ŽIVOT U NJEGA. I JOŠ ŽIVOT VAŠE DECE. I JOŠ VAŠEG PSA


550 litara prostora lako dostupnog prtljažnog postolja sa niskim pragom utovara, I još rekonstruisani “Cargo box” sistem za maksimalnu fleksibilnost i prostor. Da ne govorimo još o “Flip and Fold” zadnjim sedištima za savršeno ravan tovarni prostor do 1.80 m dužine.

Pet komfornih sedišta sa pogledom


Bezkompromisan komfor i dizajn: Fiat Tipo sa 5 vrata nudi udobna sedišta sa ergonomskom podrškom u dvema izvedbama: tekstil i koža. Da ne pominjemo prostor za noge koji je vodeći u klasi. Dakle, možete posmatrati svet kroz koji prolazite u potpunom komforu.
Fiat Tipo
Fiat Tipo

IDEALNA VOŽNJA IPAK POSTOJI.


Perefektno pozicioniran upravljač, papučice i sedište kreiraju istinski ergonimičnu poziciju za vozača. I sve je pod kontrolom jednim dodirom prsta.

Potrebno vam je više prostora?


Fiat Tipo sa 5 vrata je dizajniran za maksimalni komfor i za vozača i za putnike. Sa unutrašnjošću u koju glatko staje petoro odraslih sa visinama od 1.85cm, daje svakome potreban prostor, delimično zahvaljujući i izdašnim ostavama i pregradama za sitnice sa ukupnom zapreminom od 12 litara. Za vrhunski komfor na putu - za svakoga.
Fiat Tipo

TEHNOLOGIJA I FUNKCIONALNOST

Fiat Tipo

SVE JE POD KONTROLOM


Mir i jednostavnost: sa adaptivnim tempomatom, Fiat Tipo održava sigurno rastojanje od vozila ispred, a zahvaljujući sistemu Full Brake, koji koči automatski u opasnoj situaciji – dobijate i dodatnu sigurnost za Vas i Vašu porodicu.

ŠEST VAZDUŠNIH JASTUKA


Fiat Tipo opremljen je sa 6 vazdušnih jastuka, kako bi vam pružili najvišu sigurnost gde god krenuli.
Fiat Tipo

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan