AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Fiorino Combi

Prevoz za svakog i više od toga

Fiat Fiorino

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Fiorino

Spoljašnjost

Fiat Fiorino

Dizajn
Spoljašnjost Fiorino-a prati linije ostalih modela serije Fiat Professional, istovremeno zadržavajući upečatljivi karakter ovog modela, uz moderan i dinamičan stil.

Prednji deo
Visoki farovi omogućavaju izuzetnu vidljivost i zaštićeni su od sudara. Prednji branik i rešetka, dostupni u srebrnoj boji visokog sjaja, ističu eleganciju ovog modela.

Oznaka
Fiorino sa ponosom nosi oznaku Fiat Professional, kako bi pokazao svoj prepoznatljivi brend u sektoru lakih komercijalnih vozila.

Bočna vrata
Udobnost u gradskoj vožnji je od neprocenjivog značaja. Klizna bočna vrata su savršeno integrisana, a vertikalne spoljne ručke omogućavaju odlično držanje i jednostavno otvaranje obema rukama.

Unutrašnjost

Fiat Fiorino

Zadnja sedišta
Tri udobna zadnja sedišta su opremljena Isofix dodacima za dečje sedište. Sasvim preklopiva i prenosiva, omogućavaju kapacitet opterećenja od 2,5m3.

Instrument tabla
Instrument tabla je osvetljena radi bolje vidljivosti.

USB priključak od 5V.
USB priključak od 5V je jedna od funkcija koja kabinu čini pravom mobilnom kancelarijom.

Funkcionalnost kabine
Fiorino ima prostrane odeljke za odlaganje i korisne bočne panele pored odeljka za čuvanje stvari. Funkcionalnost unutrašnjosti je dodatno omogućena pristupačnim držačem dokumenata i preklopivim suvozačkim sedištem koje se može koristiti kao sto.

Multimedia
Bluetooth Radio, sa ekranom od 5 inča osetljivim na dodir, koji sadrži opcije audio streaming, USB, AUX MP3 i integrisane komande volana. Ovom tehnologijom se takođe povezuje radio sa navigatorom. Radio CD MP3 i Radio DAB su takođe dostupni.

Bezbednost


Bezbednost je na prvom mestu kada je reč o vožnji do posla. Fiorino vam nudi svu opremu i sisteme neophodne za veću bezbednost.Kontrola Brzine – Tempomat
Kontrola brzine vam omogućava da podešavate i održavate konstantnu brzinu kretanja.


HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

Fiat Fiorino

Stil


Fiat Fiorino
Fiat Fiorino Fiat Fiorino
Fiat Fiorino

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan