AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Novi Ducato

Najnovija generacija lakih dostavnih vozila je već među nama

Fiat Ducato

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Ducato

Spoljašnjost

Fiat Ducato

Perači farova
Zahvaljujući mlazu visokog pritiska, perači farova mogu da očiste celokupnu površinu farova, čime se povećava vidljivost i, usled toga, bezbednost u vožnji.

Svetla za maglu
Svetla za maglu se nalaze u donjem delu prednjeg branika i garantuju maksimalnu vidljivost.

LED DRL farovi
LED DRL farovi omogućavaju efikasnost osvetljenja veću za 40% i postavljeni su u položaj koji ih štiti od mogućih sudara.

Stepenici
Dva automatska stepenika olakšavaju pristup tovarnom prostoru Novog Ducato-a, jedan na zadnjem delu, sa drugi sa strane. Oba su obložena aluminijumom koji sprečava proklizavanje i mogu nositi do 150 kg.

Kočioni sistem
Kočioni sistem je napravljen i poboljšan kako bi povećao performanse i izdržljivost, istovremeno smanjujući nivo buke.

Zadnja kamera
Kada vozilo krene u rikverc, zadnja kamera se aktivira, čineći manevrisanje lakšim i bezbednijim.

Parking senzori
Ultrasonični senzori za parkiranje se aktiviraju kada vozilo ide u rikverc, a naizmenični zvučni signal upozorava vozača da se približava prepreci.

Ojačana karoserija
Glavni delovi vozila, poput karoserije i pokretnih delova, poboljšani su u pogledu snage, izdržljivosti i pouzdanosti.

Elektropodesivi retrovizori
Retrovizori sa duplim paraboličkim sočivima obezbeđuju panoramski pogled unazad i praktični su, jer se mogu električnim putem podesiti iz unutrašnjosti vozila.

Unutrašnjost

Fiat Ducato

Držač za tablete, telefone, laptopove...
Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, multifunkcionalni držač može da drži tablete, pametne telefone, laptopove ili Vašu užinu. Uvek ćete imati osećaj kao da ste u kancelariji.

Uconnect™ Radio NAV sa Bluetooth®, Aux i USB
Uconnect™ Radio NAV, sa CD plejerom i komandama volana, ima ekran osetljiv na dodir u boji, Bluetooth® sistem i integrisani navigator. Aux ulaz i USB priključak se takođe nalaze blizu držača za čaše.

Automatska kontrola klimatizacije
Sve verzije Ducato-a se mogu opremiti manuelnom ili automatskom kontrolom klimatizacije radi ravnomerne distribucije vazduha u kabini.

Putni frižider
Putni frižider koja hladi hranu i piće u ostavi kada je klima uređaj uključen.

Webasto
Vodeni Webasto grejač vozačeve kabine sa digitalnim komandama i tajmerom

Amortizujuće vozačevo sedište sa funkcijom grejanja
Pružaju maksimalnu udobnost. Prednja sedišta se mogu zagrejati jednostavnim pritiskom tastera, dok funkcija amortizovanja ublažavaju kretanje vozila, čineći sedišta izuzetno udobnim čak i na nezgodnom terenu.

Comfort-Matic robotizovani menjač
Nudi maksimalnu udobnost prilikom vožnje, naročito u gradovima, kao i štednju goriva i smanjenje emisija gasova. Postoje dve dostupne operativne metode: sekvencijalna ili kompletno automatska, tako da možete odabrati svoj stil vožnje.

Električna parkirna kočnica
Dugme za primenu i otpuštanje se nalazi na komandnoj tabli.

KEYLESS ENTRY & GO
Otključavanje i zaključavanje kabine i prtljaga kao i pokretanje motora bez ključa.

230V utičnica
Ova opcija pomaže pri lakom punjenju električnih uređaja kao što su prenosni računari, baterije električnih alata, tableti, pametni telefoni i drugi uređaji male snage do 150W.

WIRELESS PUNJAČ TELEFONA
Sigurno i čvrsto mesto na komandnoj tabli za jednostavno postavljanje i punjenje pametnog telefona.

Bezbednost


Ducato je sinonim za optimalnu bezbednost i performanse. Ima najnaprednije komande i tehnologiju koja pruža bezbednost.


HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

TPMS
Ova funkcija konstantno prati pritisak u gumama i obaveštava vas o bilo kom gubitku pritiska direktno na ekranu komandne table.

Ublažavanje prevrtanja
Ublažavanje prevrtanja je novi sistem podrške za ESC. Sprečava moguće prevrtanje pri velikim brzinama i ublažava zanošenje prilikom skretanja pri niskim brzinama.

Adaptivna kontrola tereta
Integrisan u ESC, ovaj sistem izračunava uslove tovara u vozilu tokom vožnje, naročito težinu i položaj gravitacionog centra. Na osnovu ovih parametara, ovaj sistem interveniše, računajući i objavljujući nove kalibracije i pragove intervencije u ABS, ASR, ESC i sistemu za ublažavanje prevrtanja, tako da svi ti sistemi uvek funkcionišu što efikasnije.

Kontrola kretanja nizbrdo
Ovo vam omogućava da vozite nizbrdo na padinama u brzini i do 50%, bez upotrebe kočnice ili pedala za ubrzanje, tako da možete u potpunosti da se fokusirate na vožnju.

LDWS (sistem upozorenja o skretanju sa trake)
Sistem upozorenja o skretanju sa trake može utvrditi kada vozilo skreće u drugu traku, čak i u lošim vremenskim uslovima. U slučaju opasnosti zvučni i vizuelni signal upozorava vozača na potencijalni rizik.

TSR (sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova)
Pomoću kamere u kabini, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova pomaže vozaču da prepozna ograničenja brzine i prikazuje ih na ekranu kamere radi upozorenja.

Prepoznavanje dugih svetala
Ova funkcija upravlja aktivacijom i deaktivacijom svetala farova, povećavajući vidljivost i smanjujući rizik od zaslepljivanja prilikom noćne vožnje, uz automatsko prepoznavanje dolazećih vozila.

Senzori kiše i tame
Senzor za kišu aktivira brisače i reguliše njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzor za sumrak automatski aktivira niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo.

Autonomno kočenje posle sudara
U slučaju nesreće kočnice se automatski aktiviraju, da se ne bi izazvala veća šteta.

Digitalno centralno ogledalo
Centralni retrovizor postaje digitalni 9-inčni LCD ekran visoke rezolucije. I tokom vožnje i parkiranja pruža nesmetan i jasan pogled na put iza.

360° parking senzori
Senzori od 360 ° okružuju novi Ducato - smešteni na prednjim i zadnjim branicima i bočnim lajsnama - upozoravaju vozača audio i vizuelnim upozorenjima pri približavanju preprekama ili prolasku kroz uske prostore.

Aktivna parking asistencija
U potrazi za slobodnim parking mestom, novi Ducato će početi da traži mesto za parkiranje. Kada se pronađe, počeće manevrisanje pri parkiranju, a vozaču je potrebno samo da ubrzava i koči, dok vozilo autonomno izvodi manevare upravljanja i pokazuje kada treba da se kreće napred ili nazad.

Fiat Ducato

Dimenzije


Fiat Ducato

TehnologijaUCONNECT 10 RADIO

Fiat Ducato

FULL DIGITAL COCKPIT

Fiat Ducato

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan