AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Panda Van

Očekujte više za Vaš posao

Fiat Panda Van

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Panda Van

Spoljašnjost

Fiat Panda Van

Dizajn
Pored upečatljivog stila koji ovaj model čini jedinstvenim, jasnih ali blagih linija i prednjeg dela koji se spušta od podignutih farova na dole, ono što Panda Van zaista izdvaja jeste kvalitet dizajna i izrade: materijali visoke otpornosti, izuzetno ozvučenje i rafinirana završna obrada.

Boje
Panda Van je jednostavno elegantniji. Odaberite boju koja najviše odgovara vama i vašem poslu među 5 novih pastelnih i metalik nijansi.

Točkovi
Dobar dizajn je bez kompromisa. Panda Van u ponudi ima aluminijumske felne od 14 ili 15 inča, kao i standardne gume 175/65 R14.

Uzdužni krovni nosači
Panda Van je sinonim za funkcionalnost. Na uzdužnim krovnim nosačima možete da pričvrstite i terete znatne težine. Sve je mnogo lakše uz Panda Van.

Dnevna svetla
Panda Van je savršeno vozilo za obilazak grada. Dnevna svetla obezbeđuju maksimalnu vidljivost za vozače koji vam idu u susret.

Unutrašnjost

Fiat Panda Van

Ergonomska komandna tabla
Udobnost je jedna od ključnih Panda Van vrednosti, što se primećuje na njegovim detaljima. Ergonomska komandna tabla ima pristupačne komande i osmišljena je da bude praktična, dok njena multifunkcionalnost nudi maksimalnu udobnost vozačima.

Pregrade za odlaganje predmeta
Male, ali veoma prostrane. Izdašne pregrade za odlaganje predmeta predstavljaju praktično rešenje za čuvanje dokumenata i radnog pribora.

Podignuti menjač
Podignuti položaj menjača olakšava vožnju i čini je prijatnijom, naročito prilikom gužvi u saobraćaju.

Poluga ručne kočnice
Prostor u kabini Panda Van je u celosti optimizovan. Jedan primer za to jeste izmenjena veličina ručne kočnice, sa praktičnom i ergonomskom ručkom.

Bezbednost


Očekujte više za Vaš posaoABS sa EBD i HBA
Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na putnu površinu ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. Hidraulična pomoć pri kočenju (HBA), integrisana u ABS sistem, povećava intenzitet sile kočenja u odnosu na pritisak stopala na pedali za gas.


Vazdušni jastuci
Možete biti sigurni da će vaše kolege putovati bez brige uz Panda Van. Sa dva prednja vazdušna jastuka za vozača i suvozača i bočnim vazdušnim jastucima možete se osloniti na bezbednost u kabini u slučaju nezgode.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Fiat Panda Van

Stil


Fiat Panda Van
Fiat Panda Van Fiat Panda Van
Fiat Panda Van

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan