AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Scudo

Uspeh ima više oblika: sada možete prevoziti sve

Fiat Scudo

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Dimenzije

Fiat Scudo

POTPUNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI


Udobnost pri svakoj vožnji
Fleksibilan, agilan i okretan, novi Scudo je komercijalno vozilo koje nudi sve što je neophodno za svako poslovno putovanje. Pored toga, različite konfiguracije sedišta i volana i položaj za vožnju nalik automobilu pružaju maksimalnu udobnost čak i na dužim putovanjima.

MODUWORK OPCIJA
Novi Scudo se može pohvaliti najsavremenijim sistemom za utovar glomaznih predmeta koji dodatno naglašava prepoznatljivu fleksibilnost ovog modela. Zahvaljujući preklopnom otvoru ispod suvozačevog sedišta moguće je produžiti tovarni prostor: 3,67 m u standardnoj Furgon verziji, a može dostići i najviše 4,02 m u Furgon Maxi verziji. Štaviše, prednje suvozačevo sedište, podesivo u nekoliko jednostavnih koraka, može postati sto za računar i tablet ili postolje za ručak u maksimalnoj udobnosti.

IZABERITE SVOJE SEDIŠTE
Šta vam bolje odgovara za vašu ekipu? Birajte između udobne klupe za suvozače sa velikom skrivenom kasetom za odlaganje stvari ili singl suvozačevo sedište sa sčpbpdnim prostorom do suvozača. Između rešenja koja Scudo nudi, možete da izaberete prednja sedišta koja najbolje odgovaraju potrebama vašeg tima. Scudo je sinonim za udobnost i fleksibilnost u radu.

SEDIŠTA SA GREJAČIMA
Uživajte u neverovatnoj udobnosti, posebno kada su temperature hladnije. Prednja sedišta mogu da se zagrevaju i omoguće vam da najlakše pođete i na duže vožnje zimi.

PODESIVI POLOŽAJ ZA VOZAČA
Volan je podesiv po visini i dubini, dok se sedišta mogu podešavati u različitim kombinacijama visine i ugla. To olakšava izbor najboljeg položaja za vožnju, dok je podešavanje moguće promeniti u samo nekoliko koraka prilikom izmene vozača.

Tehnologija

Fiat Talento

Scudo 2.0
Novi Fiat Professional Scudo može da se pohvali novim tehnologijama povezivanja i multimedije koje su neophodne za lakši susret sa savremenim izazovima vašeg rada.

DISPLEJ U VISINI OČIJU (HEAD UP DISPLAY)
Možete da pratite ključne informacije o vožnji u bilo kom trenutku, ne skrećući pogled sa puta. Novi Scudo opremljen je novim Head Up displejem, providnim ekranom koji vam omogućava da pratite korisne podatke kao što su brzina, preostala kilometraža ili znakovi na putu.

7'' RADIO sa NAV
Vrhunska multimedija-radio je opremljen ekranom osetljivim na dodir od 7'' sa integrisanom navigacijom koji vam prikazuje benzinske stanice, parkinge, lokalne vremenske prilike i omogućava laku pretragu interesantnih mesta. Multimedija poseduje mogućnost povezivanja sa mobilnim telefonom pomoću Apple CarPlay i Android Auto™, digitalni radio i komande na volanu.

Apple CarPlay
CarPlay je najbrži i najbezbedniji način korišćenja iPhone-a dok radite na vozilu. Prenosite sve što vam je potrebno direktno sa iPhone-a na displej vozila. Možete da dobijate uputstva, upućujete pozive, šaljete i primate poruke i slušate muziku, uz stalnu pažnju na put. CarPlay takođe ima Siri glasovnu kontrolu i takođe radi sa kontrolama vašeg vozila: ručkama, dugmadima, tablom na dodir ili ekranom na dodir. Sve aplikacije koje CarPlay podržava osmišljene su tako da se mogu koristiti lako i na pristupačan način, tako da ne morate da skrećete pogled sa puta.

Android Auto
Uz Android Auto™, sve vaše aplikacije se prikazuju na interfejsu radio ekrana, omogućavajući vam da pristupite svom sadržaju i koristite Google mape i Google Play muziku na bezbedan i jednostavan način. Možete mu pristupiti brzo zahvaljujući glasovnim komandama, dugmadima na volanu ili preko ekrana osetljivog na dodir. Zahvaljujući ovim mogućnostima, vozač uvek može da ostane skoncentrisan na put. Google Play i Android Auto imaju registrovane zaštitne znakove kompanije Google LLC

Bezbednost


Scudo vam nudi najbolje u pogledu bezbednosti, pomažući vam da ostvarite najbolje rezultate u poslu i da napredujete.14 aktivnih i pasivnih bezbednosnih sistema
Novi Fiat Professional Scudo može da računa na veliki broj novih tehnoloških rešenja kao podršku vozaču kako bi svaka vožnja bila što bezbednija.

Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova
Ovaj bezbednosni sistem prepoznaje znakove na putu i prikazuje ih na digitalnom displeju, predlaže korišćenje tempomata i služi kao obaveštenje vozaču o ograničenjima na putu.

Upozorenje napuštanja kolovozne trake
Novi Scudo može da detektuje ivice puta, čak i pri većim brzinama, i upozorava vozača zvučnim i vizuelnim signalom kada vozilo prelazi linije na kolovozu.

Bočni senzor mrtvog ugla
Ovaj sistem se aktivira u slučaju složenijeg manevrisanja ili kada je u blizini preprek u mrtvim uglovima vozila. Kada senzor detektuje potencijalno opasnu situaciju, kao u slučaju preticanja od strane vozila iza, sistem upozorava vozača putem signalnih lampica postavljenih na bočnim retrovizorima.

Upozorenje za čeoni sudar i AEB kontrola
Neizostavna pomoć u vožnji koja vam omogućava detekciju pešaka i vozila na putu. Zahvaljujući prednjem radaru, novi Scudo može da prepozna sve prepreke na putu i upozori vozača zvučnim i vizuelnim signalom. Uz pomoć sistema za aktivnu kontrolu kočenja u slučaju opasnosti, novi Scudo automatski aktivira kočnicu u slučaju opasnosti, čime vam omogućava da izbegnete ili ublažite sudar.

Zadnja kamera
Nova zadnja kamera za parkiranje ima bolju rezoluciju na ekranu multimedije od 7 ”, prikazuje dinamičku mrežu koja se pomera zajedno sa okretanjem volana i pomaže vozaču da efikasno izvrši parkiranje.

Kontrola prianjanja
Možete ići gde god posao zahteva. Novi Scudo opremljen je novim sistemom za kontrolu prianjanja koji vam, pomoću ESP kontrole, omogućava da birate između 5 načina vožnje: Asfalt, Sneg, Pesak, Blato i opcija isključivanja ESP-a.

Fiat Talento

Stil


Fiat Scudo Fiat Scudo

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan