AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Talento Combi

Za uspeh uvek ima mesta

Fiat Talento

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Talento

Spoljašnjost

Fiat Talento

Standardni uređaj za zaštitu od krađe
Radite bez ometanja, znajući da je Vaš Talento na sigurnom. Zahvaljujući standardnom uređaju za zaštitu od krađe ne morate brinuti.

Kompaktan radi agilnog kretanja
Širina 2283 mm, uključujući bočne retrovizore i najmanji prečnik zaokreta vozila koji pomaže prilikom manevara u uskom području, čak i u gradu.

Klizna bočna vrata i zadnja vrata
Uđite, izađite, utovarite, istovarite. Sve je lakše sa kliznim vratima koja se otvaraju u dužini od 1284 mm i sa zadnjim vratima koja se otvaraju pod uglom od 255°.

Aluminijumske felne od 17 inča
Dostupne u Matt crnoj ili Diamond sivoj boji, ističu dinamizam Vašeg Talento-a. Savršeno za one koji žele da personalizuju svoje vozilo.

Elektropodesivi i preklopivi retrovizori sa funkcijom odmrzavanja
Obezbeđena vidljivost za bezbedne manevre, za svako godišnje doba.

Svetla za maglu
Odlučite se za svetla za maglu. Nalaze se u dnu prednjeg branika i garantuju vam maksimalnu vidljivost.

LED dnevna svetla
Neka Vaš Talento bude viđen. Dostupna na zahtev, LED dnevna svetla maksimizuju vidljivost tokom vožnje. Biće nemoguće da Vas drugi ne primete.

Unutrašnjost

Fiat Talento

Do 9 sedišta
1 vozač, 7 ili 8 putnika i kapacitet opterećenja od 1,8 m3 u verziji sa dužim međuosovinskim rastojanjem: sve to u jednom vozilu.

Radio CD MP3 sa bluetooth, USB i AUX priključcima i komandama na volanu
Opušteno okruženje će biti muzika za Vaše uši, zahvaljujući radiju sa ekranom osetljivim na dodir, uz Bluetooth/CD/MP3. Zahvaljujući komandama volana, uvek možete držati ruke na volanu.

Bezkontaktni ključ
Talento zna ko ste vi. Na taj način ga možete otključavati i zaključavati pritiskom na taster, samo treba da imate ključeve sa sobom.

Manuelni klima uređaj
Iskoristite recirkulaciju vazduha i podesite atmosferske uslove u kabini zahvaljujući manuelnoj kontroli klime pomoću prednjih i, opciono, zadnjih ventilacionih otvora. Savršena opciona dodatna oprema za sve verzije, uz odobrenje Vaših saputnika.

Prostor za skladištenje
Sve je na svom mestu u Talento-u. Zahvaljujući praktičnim i udobnim prostorima za odlaganje, sve Vam je u svakom trenutku na dohvat ruke. Nećete više nikada gubiti stvari.

Kamera za voznju unazad
Zadnja kamera sa integrisanim ekranom u retrovizoru. Zagarantovana vam je konstantna preglednost i bezbedno manevrisanje.

Vozačko sedište sa naslonom za ruku
100% udobno sedište zahvaljujući podesivoj funkciji zaštite lumbalnog dela kičmenog stuba

Bezbednost


Talento vam nudi najbolje u pogledu bezbednosti, pomažući vam da ostvarite najbolje rezultate u poslu i da napredujete.ABS sa EBD i HBA
Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na tlo ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. Hidraulična pomoć pri kočenju (HBA), integrisana u ABS sistem, povećava intenzitet sile kočenja koji se odnosi na pritisak stopala na pedali za gas.

TSA (Pomoć za stabilnost prikolice)
Sistem pomoći za stabilnost prikolice garantuje savršenu stabilnost čak i tokom vuče. Ako vozilo proklizava, TSA automatski menja snagu motora i kočionu silu na svakom točku kako bi vozilo i prikolica povratili stabilnost.

HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

Vazdušni jastuci sa strane vozača
Bezbednost u vožnji je iznad svega. Talento štiti vozača pomoću standardnih vazdušnih jastuka koji se automatski aktiviraju u slučaju sudara.

Vazdušni jastuci za ostale putnike
Opciona dodatna oprema od ključne važnosti za garanciju maksimalne bezbednosti za Vaše saputnike. Prednji i bočni vazdušni jastuci za zaštitu glave čuvaju bezbednost svih u kabini.

Gume za svako godišnje doba
Dostupne na zahtev, gume za svako godišnje doba garantuju maksimalno prianjanje u različitim vremenskim uslovima i na različitim putevima. Bezbednost tokom cele godine.

Senzori kiše i mraka
Senzori za kišu aktiviraju brisače i regulišu njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzori za sumrak automatski aktiviraju niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo.

Fiat Talento

Stil


Fiat Talento
Fiat Talento Fiat Talento
Fiat Talento

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan