AKS Automotive Fiat Sabac
Početna strana Servis i usluge O nama Kontakt

Komercijalna vozila Fiat Professional

Fiat Talento Furgon

Uspeh ima više oblika: sada možete prevoziti sve

Fiat Talento

Fiat Professional ima rešenje za Vaše potrebe. Otkrijte ponudu naših komercijalnih i dostavnih vozila za profesionalne kupce. Pronađite kombi i lako dostavno vozilo na našem sajtu.

Karakteristike

Fiat Talento

Spoljašnjost

Fiat Talento

Kompaktan radi agilnog kretanja
Širina 2283 mm, uključujući bočne retrovizore i najmanji prečnik zaokreta vozila koji pomaže prilikom manevara u uskom području, čak i u gradu.

Klizna bočna vrata i zadnja vrata
Uđite, izađite, utovarite, istovarite. Sve je lakše sa kliznim vratima koja se otvaraju u dužini od 1284 mm i sa zadnjim vratima koja se otvaraju pod uglom od 255°.

Kockasti tovarni prostor
Kockasti tovarni prostor iskorišćenje tovarnog prostora. Pruža vam više prostora i veću udobnost za transport kabastih predmeta i isporuku bez zaustavljanja.

Elektropodesivi i preklopivi retrovizori sa funkcijom odmrzavanja
Obezbeđena vidljivost za bezbedne manevre, za svako godišnje doba.

Svetla za maglu
Odlučite se za svetla za maglu. Nalaze se u dnu prednjeg branika i garantuju vam maksimalnu vidljivost.

Unutrašnjost

Fiat Talento

Grejanje prednjih sedišta
Maksimalna udobnost na zahtev. Prednja sedišta mogu se zagrejati pritiskom na taster.

Radio CD MP3 sa bluetooth, USB i AUX priključcima i komandama na volanu
Opušteno okruženje će biti muzika za Vaše uši, zahvaljujući radiju sa ekranom osetljivim na dodir, uz Bluetooth/CD/MP3. Zahvaljujući komandama volana, uvek možete držati ruke na volanu.

Bezkontaktni ključ
Talento zna ko ste vi. Na taj način ga možete otključavati i zaključavati pritiskom na taster, samo treba da imate ključeve sa sobom.

Centralno sedište sa preklopivim stolom
Talento je istinski profesionalac kada je reč o udobnosti. Ovo besprekorno radno vozilo koje se jednostavno transformiše u praktičnu kancelariju je pogodno i za pauzu za ručak.

Držači dokumenata
Pišite, čitajte, organizujte se. U modelu Talento postoji prostor za svaki aspekt rada zahvaljujući korisnom držaču dokumenata.

Parking senzori
Nezamenljiva tehnologija prelaska sa jednog mesta na drugo, od jednog klijenta do drugog.

Kamera za voznju unazad
Zadnja kamera sa integrisanim ekranom u retrovizoru. Zagarantovana vam je konstantna preglednost i bezbedno manevrisanje.

Vozačko sedište sa naslonom za ruku
100% udobno sedište zahvaljujući podesivoj funkciji zaštite lumbalnog dela kičmenog stuba

Klupa za dve osobe
Putujte udobno bez viška prostora sa klupom za dve osobe.

Bezbednost


Talento vam nudi najbolje u pogledu bezbednosti, pomažući vam da ostvarite najbolje rezultate u poslu i da napredujete.ABS sa EBD i HBA
Sistem za sprečavanje blokiranja kočnica (ABS), integrisan u kočioni sistem, sprečava klizanje točkova bez obzira na tlo ili intenzitet kočenja. Elektronska raspodela sile kočenja (EBD) deli silu između prednje i zadnje osovine radi optimalne efikasnosti. Hidraulična pomoć pri kočenju (HBA), integrisana u ABS sistem, povećava intenzitet sile kočenja koji se odnosi na pritisak stopala na pedali za gas.

TSA (Pomoć za stabilnost prikolice)
Sistem pomoći za stabilnost prikolice garantuje savršenu stabilnost čak i tokom vuče. Ako vozilo proklizava, TSA automatski menja snagu motora i kočionu silu na svakom točku kako bi vozilo i prikolica povratili stabilnost.

HILL HOLDER (Pomoć Pri Kretanju Na Uzbrdici)
Integrisan je u ESC sistem i automatski se aktivira na uzbrdici/nizbrdici sa upaljenim motorom i prikoči vozilo na par sekundi bez vašeg pritiskanja kočnice.

ESC (Elektronska Kontrola Stabilnosti)
Sistem za elektronsku kontrolu stabilnosti interveniše u vanrednim situacijama, kao na primer prilikom iznenadnih manevara radi izbegavanja prepreke. Prati lateralno ubrzanje, brzinu, prianjanje i ugao upravljanja. Obrađuje podatke i, po potrebi, reguliše obrtni momenat i kočioni sistem radi vraćanja savršene stabilnosti vozila.

Traction+
U pitanju je inovativni sistem kontrole vučne sile, koji vam omogućava da se vozite po zahtevnim površinama, poput snega, leda, blata i vlažne trave, eliminišući dodatnu težinu nastalu usled frikcije pogona na sva četiri točka. Ako pogonski točak proklizava, Traction+ prenosi obrtni momenat na točak sa najboljim prianjanjem.

Vazdušni jastuci sa strane vozača
Bezbednost u vožnji je iznad svega. Talento štiti vozača pomoću standardnih vazdušnih jastuka koji se automatski aktiviraju u slučaju sudara.

Vazdušni jastuci za ostale putnike
Opciona dodatna oprema od ključne važnosti za garanciju maksimalne bezbednosti za Vaše saputnike. Prednji i bočni vazdušni jastuci za zaštitu glave čuvaju bezbednost svih u kabini.

Gume za svako godišnje doba
Dostupne na zahtev, gume za svako godišnje doba garantuju maksimalno prianjanje u različitim vremenskim uslovima i na različitim putevima. Bezbednost tokom cele godine.

Senzori kiše i mraka
Senzori za kišu aktiviraju brisače i regulišu njihovu brzinu, u zavisnosti od intenziteta kiše. Senzori za sumrak automatski aktiviraju niska svetla kada je prirodno osvetljenje slabo.

Fiat Talento

Stil


Fiat Talento
Fiat Talento Fiat Talento
Fiat Talento

KONTAKT

Obilazni put 51, Majur ,Šabac
Telefon: +381 15 376 411
Email: office@aks-automotive.co.rs

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak od 09:00h do 17:00h
Subota od 09:00h do 15:00h
Nedelja neradan dan